Privat rengøring

Hos Nice ’N’ Clean tilbyder vi professionelle rengøringstjenester til det private, uanset om du er i lejlighed eller hus. Om du er på udkig efter et længerevarende samarbejde med regelmæssig rengøring, eller om du blot trænger til en engangsopgave af privat rengøring i Rødkærsbro, er vi her for at hjælpe dig. 

Vi dækker Midt- og Nordjylland

Professionelt privat rengøring i Rødkærsbro

Et rent hjem er et sundt hjem. Dette er vores holdning, er vi er her for at gøre det til en virkelighed. Vores medarbejdere af rengøringsfolk, er eksperter i at levere professionelt privat rengøring. Vi tager os af alt fra støvsugning og gulvvask, til aftørring af overflader og rengøring af badeværelser og køkkener. Med et samarbejde med os, kan du nyde et rent og velplejet hjem, imens du prioriterer din tid på ting der er vigtige for dig. Vi tilbyder privat rengøring i Rødkærsbro, men kommer også ud til din bolig, skulle du have brug for vores services i Århus, Hobro, Randers eller omegn. 

Hvad kan vi gøre for dig

Med privat rengøring overladt til os, får du for det første mere tid til at fokusere på det, der er vigtigst for dig. Slip af med bekymringerne ved at vide, at dit hjem er i gode hænder.

Vores dygtige rengøringspersonale bruger effektive og miljøvenlige rengøringsprodukter og metoder. Du kan være sikker på at støv, snavs, bakterier og allergener bliver fjernet, så du kan nyde et sundt og rent hjem.

Vi tilpasser os samtidig dine behov og ønsker. Om du har brug for en ugentlig, månedlig eller en ad hoc-privat rengøring, kan vi nemt og effektivt oprette en tidsplan, der passer til hvad du ønsker. Samtidig vil du opleve en bekymringsfri rengøring, da vores personale er pålidelige og forsikret, netop så du kan have ro i sindet imens vi tager os af dit hjem. 

Hvorfor Nice ’N’ Clean som din partner til privat rengøring

Vi stræber efter at adskille som det bedste valg indenfor privat rengøring, og vi tilbyder derfor altid: 

 • Professionel service:
  Vi er specialister inden for rengøring, og at skabe et rent hjem til dig er vores primære fokus. Dette betyder ikke at vi ikke også leverer en professionel og pålidelig service. Vi sørger for at efterlade dit hjem i god stand, og har den yderste respekt for din ejendom og dit privatliv. 
   
 • Erfaring og dokumenteret historik:
  Vores personale er erfarne og trænede til at sikre, at alle rengøringsopgaver udføres omhyggeligt og effektivt. Derudover har vi mere end 38 års erfaring i branchen, og ved hvad det kræver at opretholde tilfredse kunder. 
   
 • Tilpassede løsninger og kvalitetsprodukter:
  Vi tilbyder skræddersyede løsninger til privat rengøring, så vi er klar på at imødekomme dine specifikke behov. Du kan derfor altid give forespørgsler til os uanset omfanget, og så vil vi kunne levere. Samtidig benytter vi kun rengøringsprodukter af høj kvalitet, og samtidig er miljøvenlige. Dette sikrer skånsomhed og effektivitet overfor dit hjem. 

Priser på privat rengøring

Vejledende priser - henholdsvis før og efter servicefradrag - inkl. moms, rengøringsmidler og rengøringsmaterialer:

Boligens størrelse (m2) Vejl. Pris før fradrag Vejl. Pris efter fradrag ca.
Op til 70 m2 kr. 495 kr. 370
71 til 100 m2 kr. 560 kr. 420
101 til 130 m2 kr. 625 kr. 470
131 til 160 m2 kr. 735 kr. 550
161 til 200 m2 kr. 840 kr. 630
Mere end 200 m2 Indhent tilbud

Den aktuelle pris afgives ved kontakt

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål eller vil du have et uforpligtende tilbud, så tag og kontakt os og få en uforpligtende snak med en af vores medarbejder. Er du interesseret, kan du altid kontakte os ved at ringe til os på 5262 2700, eller skriv en mail på kontakt@nicenclean.dk.

Kontakt