Hovedrengøring

En hovedrengøring kan være en stor opgave at tage fat på, især hvis du har en større bolig, har for travlt eller bare ikke har lyst til at gøre rent. Men det er vigtigt at huske på, at regelmæssig rengøring er afgørende for at opretholde et godt indeklima og en høj hygiejnestandard i dit hjem.

Vi hos Nice ’N’ Clean tilbyder en professionel rengøringstjeneste, hvor den samme medarbejder vil tage sig af din rengøring hver gang. På den måde kan du føle dig tryg og opbygge et godt forhold til din rengøringsperson, som også vil gøre rengøringen mere effektiv. Hvis vores medarbejder skulle blive syg, vil du naturligvis få besked i god tid.

Få et tilbud på den bedste service

Vi stræber efter at give dig den bedste service, og derfor er vores dialog med dig som kunde afgørende for os. Vi vil gerne høre dine ønsker og behov, og tilpasse vores service derefter. Med vores udstyr og rengøringsmidler medbragt behøver du ikke tænke på noget, vi klarer det hele.

Vi forstår også vigtigheden af at bruge tid med din familie og dine kære, så lad os tage sig af rengøringen, når du har brug for det. Kontakt os på tlf. 5262 2700, gennem e-mail kontakt@nicenclean.dk eller via vores kontaktformular for at få et uforpligtende tilbud og en snak med en af vores medarbejdere. Vi ser frem til at hjælpe dig med at opretholde et rent og sundt hjem.